Fysiotherapie Acupunctuur En FysioSport Buitenlust Venray

Gesloten op zondag

Toon openingstijden

fysiotherapieen - Fysiotherapie Acupunctuur En FysioSport Buitenlust Venray - kaartoverzicht

Fysiotherapie Acupunctuur En FysioSport Buitenlust Venray

Last van uw schouder? Vaak rugklachten? Dan bent u bij Fysiotherapie Buitenlust aan het juiste adres! Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Door de vele specialisaties is er altijd 'hulp op maat'. In onze moderne en professioneel uitgeruste praktijk, werken we samen met u aan uw gezondheid waarbij uw eigen verantwoordelijkheid een essentieel onderdeel is van het behandelplan.

Acupunctuur is een klassieke Chinese geneesmethode die in het westen als aanvulling op de 'gewone' geneeskunde wordt gebruikt. De Wereldgezondheidsorganisatie omschrijft al meer dan 50 aandoeningen die met succes middels acupunctuur kunnen worden behandeld! De behandeling van de acupuncturist is erop gericht om de verstoorde 'energiehuishouding' weer in balans te brengen.

FysioSport is een vorm van Fitness-training, waarbij wij gebruik maken van de kennis en vaardigheid die wij hebben als (sport-)fysiotherapeut. FysioSport is ideaal om op een leuke en ontspannende manier aan uw conditie en gezondheid te werken. Door regelmatig te sporten en te bewegen, zult u merken dat u minder snel moe wordt en dat uw lichaam zich in een betere conditie gaat bevinden.

In onze moderne en professioneel uitgeruste praktijk wordt, binnen een prettige sfeer, gewerkt volgens het principe: Samen met u, de cliënt, werken aan uw gezondheid waarbij uw eigen verantwoordelijkheid een essentieel onderdeel is van het behandelplan.

Om het herstel zo (voor)spoedig mogelijk te laten verlopen, is een praktijk uitgerust met professioneel materiaal van groot belang. Wij beschikken over een grote oefenzaal en er heerst altijd een sportieve maar gezellige sfeer!

Wij streven als praktijk om een laagdrempelig centrum te zijn, waar de cliënt centraal staat en paramedische zorg in een breed perspectief op verantwoordelijke wijze een wezenlijk onderdeel is van de gezondheidszorg in Venray e.o.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Fysiotherapie Acupunctuur En FysioSport Buitenlust Venray

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 7.00
maandag7.00 - 19.00
dinsdag7.00 - 19.00
woensdag7.00 - 19.00
donderdag7.00 - 19.00
vrijdag7.00 - 17.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De fysiotherapie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Fysiotherapie Acupunctuur En FysioSport Buitenlust Venray
Buitenlust 15
5803AZ Venray

+31 (0)478 550156

Deel deze pagina

Fysiotherapie+Acupunctuur+En+FysioSport+Buitenlust+Venray img