Zorggroep Ter Weel

Gesloten op zondag

Toon openingstijden

fysiotherapieen - Zorggroep Ter Weel - kaartoverzicht

Zorggroep Ter Weel

Fysiotherapie
Onze fysiotherapeuten zijn bij uitstek specialisten in de behandeling van de oudere mens door jarenlange ervaring en specialisatie binnen de ouderenzorg. U kunt daarbij denken aan behandeling na CVA, bij de ziekte van Parkinson, MS, Reuma, Artrose, Mobiliteitsproblemen ten gevolgde van dementie en verschillende vormen van spierziekte. De behandeling kan plaats vinden in een van onze modern ingerichte oefenzalen of bij u aan huis. Vanaf 2006 is fysiotherapie voor iedereen vrij toegankelijk geworden en kunt u zich ook zonder verwijsbrief aanmelden.

Ergotherapie
Een ergotherapeut helpt mensen met beperkingen of problemen in hun dagelijks leven om zo zelfstandig mogelijk te functioneren. De handelingen die problemen opleveren en die voor de cliënt belangrijk zijn, worden zo praktisch mogelijk aangepakt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vragen over zelfverzorging, zoals wassen en aankleden, het huishouden en stoel- of rolstoeladvies, maar ook het uitvoeren van hobby's. De ergotherapeut komt in principe aan huis voor onderzoek, advies of behandeling. Bij behandeling in de thuissituatie heeft de therapeut een beter zicht op de praktische problemen die zich voordoen.
 
Logopedie
Het praten met anderen lijkt zo'n vanzelfsprekende bezigheid. Wanneer mensen te maken krijgen met problemen in de spraak, de taal, de stem of het gehoor, kan de communicatie ernstig worden bemoeilijkt. De logopedist behandelt onder andere stoornissen op het gebied van eten en drinken (slikproblemen). Daarnaast kan de logopedist ook hulp bieden bij communicatieproblemen (moeilijkheden met spraak en taal), zodat cliënten weer zo goed mogelijk kunnen communiceren met mensen in hun omgeving. De logopedist onderzoekt en behandelt u in principe op één van de locaties van Zorggroep Ter Weel. Indien dit voor u een groot bezwaar is, komt de logopedist bij u thuis.

Indien nodig kunnen beide disciplines samenwerken om uw hulpvraag van meerdere kanten te benaderen.
 
Wij zijn aangesloten bij CVA-ketenzorg en Parkinsonnet.

Services

  • Directe toegankelijkheid
  • Telefonisch afspraak maken of via e-mail

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.30
maandag8.30 - 15.00
dinsdag8.30 - 16.00
woensdag8.30 - 12.30
donderdag8.30 - 15.00
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

Zorggroep Ter Weel
Willem Kosterlaan 1
4413 CP Krabbendijke

+31 (0)113 654260
fysiotk@terweel.nl

KvK

Nummer
41114350

Status
Actief

Links

Website

Deel deze pagina

Zorggroep+Ter+Weel img