Oedeem - Fysiotherapeut Ferenczy

Gesloten op zondag

Toon openingstijden

fysiotherapieen - Oedeem - Fysiotherapeut Ferenczy - kaartoverzicht

Oedeem - Fysiotherapeut Ferenczy

De Paramedische Praktijk Heemstede heeft zich gespecialiseerd in fysiotherapie, manuele lymfedrainage en revalidatieprogramma's. De klachten waarmee patiënten bij een fysiotherapeut komen zijn zeer uiteenlopend. Een belangrijke groep vormen de klachten van het bewegingsapparaat, zoals rug- en nekpijn en problemen met de gewrichten. Fysiotherapie wordt ook ingezet bij revalidatie na ongevallen of ziekte maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Verder is de praktijk gespecialiseerd in het behandelen van lymfe-oedeem. Naast fysiotherapie is er de mogelijkheid tot het volgen van een revalidatieprogramma voor (borst)kankerpatiënten onder begeleiding van de fysiotherapeut en instructeurs van diverse disciplines, en het volgen van diverse cursussen.

Paramedische Praktijk Heemstede biedt een aantal cursussen aan speciaal voor diegene die beroepsmatig met het lichaam van cliënten in de weer zijn zoals bijvoorbeeld schoonheidsspecialisten. Wij bieden de cursussen manuele lymfedrainage, voet reflexzone therapie, cellulitis bindweefselmassage en algemene ontspanningsmassage.
Om verzekerd te zijn van voldoende persoonlijke begeleiding wordt er gewerkt in kleine groepen van maximaal 9 deelnemers.

Wij werken samen met andere fysiotherapeuten en medische instellingen in de omgeving. Wij zijn goed bereikbaar met een rolstoel. Tevens behandelen wij aan huis.
De afstand tussen station Heemstede-Aerdenhout en onze praktijk is ca. 300 meter. Er is gratis parkeergelegenheid op de Zandvoortselaan. In de omgeving kan men met een parkeervergunning parkeren; deze parkeervergunning is in de praktijk aanwezig.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Oedeem - Fysiotherapeut Ferenczy

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Oedeem - Fysiotherapeut Ferenczy

  • 24-uurs service
  • Alleen op afspraak
  • Dinsdag van 10.00 uur tot 11.00 gratis telefonisch spreekuur
  • Behandelen aan huis mogelijk

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.00
maandag8.00 - 16.30
dinsdag8.00 - 16.30
woensdag8.00 - 16.30
donderdag8.00 - 16.30
vrijdag8.00 - 16.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Profielafbeelding nicoline

  5 

nieuwe klant in deze praktijk, en ik ben super enthousiast. Er wordt zeer goed geluisterd en doorgevraagd, klachten die ik al jarenlang heb, zijn al twee maal super opgelost. Effectieve oefeningen, en massagetechnieken. De fysiotherapeut is zeer gemotiveerd en zoekt veel dingen uit die jouw herstel bevorderen! Zeer aan te bevelen!

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding nicoline
nicoline
8 jaar geleden
wauw, eindelijk een fysiotherapeut gevonden die de tijd neemt!
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De fysiotherapie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Oedeem - Fysiotherapeut Ferenczy
Zandvoortselaan 85
2106CL Heemstede

+31 (0)23 5285958

Deel deze pagina

Oedeem+-+Fysiotherapeut+Ferenczy img