Dierfysiotherapie Gooi en Eemland

Dierfysiotherapie Gooi en Eemland

Elk dier spreekt zijn eigen taal. Helaas zijn mensen niet altijd in staat dieren goed te verstaan. Bij ongemak willen we ons dier graag helpen, maar we weten niet altijd precies wat er aan der hand is omdat een dier simpelweg niet kan vertellen wat het probleem is.

Ik kan UW DIER helpen door hem te observeren, met hem te communiceren en hem te begeleiden met revalideren. En ik kan U helpen door het geven van advies en begeleiding gedurende het genezingsproces.

Dierfysiotherapie.
Fysiotherapie kunt U (net als bij mensen) beschouwen als een aanvulling op de reguliere geneeskunde (de dierenarts en/of specialist). De fysiotherapeut behandelt problemen met betrekking tot het bewegingsapparaat (spieren, pezen, gewrichten en banden). Ook bot- en huidaandoeningen kunnen eventueel met fysiotherapie behandelt worden. De fysiotherapeutische behandeling zorgt er onder andere voor dat het genezingsproces versnelt en in goede banen geleid wordt. Dierfysiotherapie kan ook preventief werken (bijvoorbeeld om vergroeiingen te voorkomen) of de situatie zodanig maken dat een bepaalde (ongeneeslijke) aandoening draaglijk voor het dier wordt (bijvoorbeeld bij een vorm van gewrichtsslijtage).

Behandelindicaties dierfysiotherapie
Bij honden, paarden, katten en andere dieren kun je met fysiotherapie een grote diversiteit aan problemen behandelen. Bijvoorbeeld: (sport) blessures, overbelasting, postoperatieve klachten (zoals een verkeerd looppatroon), slijtage klachten, reumatische aandoeningen, heupdysplasie, rugklachten, neurologische aandoeningen (zoals verlammingsverschijnselen), acute letsels en wonden.

Services

  • Alleen op afspraak
  • Behandeling aan huis mogelijk

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De fysiotherapie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dierfysiotherapie Gooi en Eemland
Prinses Marielaan 18
3743JA Baarn

+31 (0)35 6010382

Deel deze pagina

Dierfysiotherapie+Gooi+en+Eemland img