Dierenfysiotherapie Irene Feenstra-de Jonge

Geopend tot 18.00

fysiotherapieen - Dierenfysiotherapie Irene Feenstra-de Jonge - kaartoverzicht

Dierenfysiotherapie Irene Feenstra-de Jonge

Bij dierenfysiotherapeute Irene Feenstra-de Jonge kunt u terecht voor de behandeling van uw paard of hond. Het gaat hierbij om klachten aan het bewegingsapparaat van het dier. U kunt hierbij denken aan rugklachten, nekklachten, kreupelheden en revalidatie na een blessure of operatie. Irene Feenstra-de Jonge is actief lid van de NVFD en lid van de vakgroep Hydrotherapie en wordt door alle verzekeraars vergoed.

Behandelingen van de hond vinden plaats in mijn praktijk gevestigd in het Dierenopvangcentrum Amsterdam, waar ik samen werk met collega Lonneke Haan. In de praktijk is een aquatrainer voor de hond aanwezig voor het geven van de hydrotherapie die vaak een onderdeel van de behandeling vormt. Indien nodig kan fysiotheraie voor uw hond ook aan huis gegeven worden. Behandelingen voor het paard vinden altijd op locatie plaats. Er wordt voornamelijk gewerkt in de regio Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en Amsterdam. Natuurlijk is het ook mogelijk om buiten deze regio bij u langs te komen. U kunt direct bij de dierenfysiotherapeut terecht of op verwijzing van de dierenarts, paardenarts of specialist.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandag9.00 - 18.00
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 15.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdag9.00 - 15.00
zondagGesloten

Recensies

  5 

Fantastisch hoe onze hond via de dierenfysiotherapeute door middel van hydrotherapie en massages van 43,50 kg naar 37,50 is afgevallen. Ook vanwege artrose in het achterlijf, en alle poten voor en achter bij onze hond, heeft onze hond Sascha baat bij verdere behandeling via massages. Onze hond is in goede handen bij de dierenfysiotherapeute. Een hele goede service, vakkundigheid en effectiviteit, en belangrijk de prijs is prima.

2 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
WIJ HEBBEN IN IRENE EEN FANTASTISCHE DIERENFYSIOTHERAPEUTE GEVONDEN DIE ONZE HOND SASCHA ENORM HEEFT GEHOLPEN OM AF TE VALLEN IN GEWICHT VIA HYDROTHERAPIE. maar ook nu nog heeft Irene Sascha onder behandeling vanwege haar Artrose klachten en Sascha heeft er enorm veel baat bij. Irene bedankt voor wat je het afgelopen jaar 2014 en nu 2015 met Sascha hebt bereikt. We zien elkaar weer in Januari 2016. tot dan. hartelijke groeten Eddy/Ferry en pootje van Sascha
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De fysiotherapie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dierenfysiotherapie Irene Feenstra-de Jonge
Nicolaas Beetslaan 33
1187AJ Amstelveen

+31 (0)6 14717597

Deel deze pagina

Dierenfysiotherapie+Irene+Feenstra-de+Jonge img